Anna

Jag heter Anna Hanson och har ett stort intresse för människor och djur. Hundar har funnits med mig stora delar av mitt liv.

 ~Empati och glädje är mina ledord~

Jag går regelbundet utbildningar för att öka min kunskap inom Autismspektradiagnoser, under 2016 har jag gått en kurs i Pedagogiskt Perspektiv och hos Autism- och Aspergerförbundet regier.

I hundens utbildningsvärld är jag sedan juni -16 färdig hundinstruktör valp- och grundkurs samt instruktör i RallyMix träningsklass och startklass samt domare i dessa klasser. Klickerinstruktörutbildningen är avlklarad.

Maj 2017 blev två av mina utbildningar färdiga, SKKs uppfödarutbildning och rallylydnadinstruktörutbildningen, samtliga klasser hos Royal Dog Education i Göteborg

Mina hundar är utbildade sociala tjänstehundar, hos Svenska Terapihundskolan.

Vilda är diplomerad terapihund, Vilda är även diplomerad i djurassisterad pedagogik och i det ryms; Läshund, utbildad i R.E.A.D. konceptet och Fadderhundkonceptet. Det innebär att Vilda är lämplighetstestad för att arbeta med både vuxen och barn.

Smulan är diplomerad besökshund och i hennes utbildning ingår att klara av lämplighetstest för personer från 13 år. Besökshundens uppgift är att vara livskvalitéhöjare och klapphund, många gånger med helt fantastiska resultat för deltagen!

Eddie, klarade sin examen 200214 och kan nu titulera sig både terapihund och skolhund!  

Hundkurser håller jag i Staffanstorp, titta gärna in under fliken kurser för att se mitt utbud. Varmt välkommen med din anmälan!

Tidigare arbetade jag som begravningsentreprenör och utbildade mig då till borgerlig officiant, dvs att ha kunskap i att planera och förrätta konfessionslösa begravningar. Denna arbetsuppgift har jag saknat  väldigt mycket och därför nu tagit upp igen och även den finns under en egen flik.

 

Några av orden som finns med när jag och mina hundar arbetar!

En terapihund måste ha tålamod!