fem veckor och vi har varit ute!

Helande tassars Ystad

Idag, 180221, har valparna varit ute en kort stund och fått känna hur det känns att ha gräs under trampdynorna! De tyckte att det var spännande och roligt, ingen av dem gav några som helst signaler om att det var läskigt. De är riktigt coola för nya saker, verkligen.

Vi söker kärleksfulla, aktiva och gärna träningsintresserade hem för våra två grabbar;

Helande tassars Taupu "Nalle Puh" och Helande tassars Ystad "Trippel-Prick"

 

Helande tassars Ystad

Ute för första gången!

Det går toppen att leka ute också!

Vi älskar att busa!

Helande tassars Taupu

Valparna är här!

Måndagen den 15 januari föddes de,

Helande tassars Lasers  "Drömmas"  tre valpar; Kullen med namn efter några av mina favoritplatser. En tik; Helande tassars Sanibel Island "Hjärtat" och två hanar; Helande tassars Taupu "Nalle Puh" och Helande tassars Ystad "Trippel prick"

De är friska, krya och bastanta! Hanarna är de två främsta på bilden, en är vit med svarta tecken och en är vit med rödbruna tecken.

De båda hanarna är till salu, är du intresserad av en pigg, glad och arbetsvillig papillonkille, är du välkommen att höra av dig!

Du gör det lättast under fliken "kontakt".

 

Jag vill tacka Lotta Carping (kennel Chatom) för din hjälp och stötta, du är en härlig mentor!

Mor och dotter <3!

Helande tassars Sanibel Island "Hjärtat"

"Hjärtat" och Helande tassars Ystad "Trippel Prick"

Vi hoppas på valpar i slutet av januari 2018!

Efter resa till Tyskland, Düsseldorf och möte med min nya vän Anke Wolf och hennes fantastiske "Casy" håller vi nu tummar och tassar att

Helande tassars Laser

              &

DCH BP 2014 Toot Sweet's Charming Casanova 

blir föräldrar i slutet av januari 2018!

A thousand thanks Anke, for a nice stay with you and Casy with a lot of laughter!

Drömma flyger för första gången!

Vilket magiskt par!

We just love our new friends!

Toot Sweet's Charming Casanova!

Helande tassars Laser!

Utställningar har numera ökat i mitt intresse, då jag har två magiskt fina hundar att ställa ut! Vid Malmö Internationella utställning 170319 fick vi med oss hem ett excellent och Drömma lyckades med excellent, bästa junior tik samt tredje bästa tik med sitt andra cert!

Resultat My Dog i Göteborg 170105-170106 för Helande tassar

Helade tassars Laser
"Drömma"

Jag är ingen van utställare, men då och då väljer jag att prova på äventyren som ges i utställningsringarna. I år åkte jag för första gången till My Dog, utställning i Göteborg. Det ångrar jag inte! Första dagen var jag väldigt nervös och var inte det stöd som mina hundar förtjänar i en sådan här otroligt stressad situation. Hur som helst resultatet för Caratoot's Calypso Cooler "Bus" var "very good", vilket innebär att domaren anser inte att hunden har kvalifikationer att bedömmas vidare i tävlingen. Helande tassars Laser "Drömma" fick ett "excellent" och bedömdes vidare bland juniorerna. Men där tog det stopp.

Dag 2 visade sig vara mer lyckosam för oss. Bus får ett "excellent" men lyckas inte placera sig vidare i den öppna klassen för tikarna. Drömma går in i ringen och domarens hjärta var fångat! Hon får först "excellent" lyckas sedan bli bästa junior tik och därefter bästa junior och fick sitt första cert!! Om jag blev glad, jo det vill jag lova!

På seneftermiddagen var det dags för oss att tävla i i finalringen mot samtliga juniorvinnare under dagen, jag tror att jag räknade till 41 hundar/raser. Men den här situationen får vi träna mer på, det gick åt pipsvängen och vi placerade oss inte. Men jag är otroligt stolt över mina fina hundar och faktiskt över min egen insats som handler. Nu är vi taggade till nästa utställning i Malmö i mars.

Framtidsplaner...

2018 hoppas vi para Helande tassars Laser, Drömma! Inkom gärna med din intresseanmälan om du vill ha en papillon med stor motor och arbetslust. 

Helande tassars Edge

Helande tassars Extra

Helande tassars Piper

Helande tassars Laser

Caratoot's Calypso Cooler, Bus (mamma)

Helande tassars flygplans kull!

Här är vi, 12 dagar gamla!

Det är tufft att käka och växa!

Gänget!

Bäst att ligga hos mamma!

Den 20 december kom de! Vår finaste Bus är en underbar mamma och tar fint hand om sina valpar.
Valparna har fått namn efter flygplan då husse är en riktig flygplans nörd :) !
Helande tassars Piper (hande), Helande tassars Laser (tik), Helande tassars Extra (tik) och Helande tassars Edge (hane)

Caratoot's Calypso Cooler "Bus" är parad...

...med Ch. Topasar Super Trouper "Lucas"
Valpar är berkänade till 22 december 2015! Är du seriöst intresserad hör av dig till mig under fliken "kontakt". Jag vill att du skall vara en aktiv hundägare.