Trick och cirkuskonster

Tanken med kursen är att öka och förbättra relationen med din hund, oavsett om du har en ung eller lite äldre hund är det skoj att hitta nya vägar till ökad glädje tillsammans med hunden i ditt liv! Din hund är kanske av den försiktiga typen som behöver få lite bättre självförtroende eller så har du en hund som tycker att andra hundar, barn, cyklar eller något annat är väldigt obehagligt, då kan denna kursen ge dig verktyg att komma vidare i de situationerna.

Trick är också ett utmärkt sätt att aktivera en skadad hund, du är kanske själv krasslig eller är vädret tråkigt? Allt detta och dessutom får ni några riktiga roliga partytrick med i bagaget! Kursen är över fyra tillfällen.

KURSSTART: 25/11, 2/12, 9/12, 16/12 (Onsdagar)

Kl: 19.15-20.15

Pris: 1500;-

Plats: Örup, Staffanstorp

Anmälan sker till anna@helandetassar.se, platsen är din så snart du betalt in anmälningsavgiften på 500:- till bg 569-4617, Helande tassar och att du fått ett bekräftelsemail från mig. 

 

Inte alltid så himla lätt att förstå varandra, men vi gör allting med glädje och på ett positivt och belönande sätt och då lyckas vi!