Clinic i rallylydnad, fortsättningsklass

Väskan med Pyret i kommer från Tote Stories!

Nu är det dags för en utökning av Helande tassars sortiment, vi kommer framigenom att genomföra clinics och träningstävlingar!

Vi väljer att byta namn på vårt första evenemang till en clinic för att beskriva innehållet, vilket deltagarna vinner stort på! Eller vad säger ni om att ekipagen först går en bana får feedback och därefter får gå den igen under tävlingsliknande former med den infon som domare Ingrid Dahlqvist gett. Ni får TVÅ rundor inklusive feedback!

I goodie-bagen som kommer från BRIT CARE kommer det att finnas belöning till din fyrfota vän att använda under clinicen!

Denna clinic är till stöd för Barncancerfonden, Södra

Det hela går av stapeln i Kongsmarkenhallen (Genarp) den 16 februari 2020 med samling 9.30. Domare är Ingrid Dahlqvist, det kommer att finnas lättare fikamöjlighet och en mysig och välkomnande stämning!

Anmälan sker till anna@helandetassar.se  anmälningsavgiften är 100;-/ekipage, 20:-/ekipage kommer att gå till Barncancerfonden, Södra, insättning sker till bg 569-4617, Helande tassar.

I din anmälan vill vi få följande info: 

Namn på hund och förare, mailadress och telefonnummer. Om du inte tackar nej kommer vi att använda din mailadress för oregelbundna utskick av nyheter och aktiviteter hos Helande tassar.  

Det kommer att finnas plats för 25 ekipage och det är först till kvarn, du är anmäld först då du har betalt in avgiften samt fått ett bekräftelsemail av mig!

Det kommer att finnas snufflemats, kampflätor och lite annat till försäljning där en del av intäkterna kommer att gå till Barncancerfonden, Södra.

Har du inte möjlighet att tävla av den ena eller andra anledningen, så är du välkommen som publik!