Resan till Örupslunds hundcenter har börjat!

Vi, Anna och Bosse har länge haft en dröm att få ihop våra hobbies på en plats, en plats för både hundar och modellflygplan. De flesta som känner mig (Anna), säger att det där med mark har du alltid pratat om, och så är det nog. Det har varit en väldigt stark dröm som nu har gått i uppfyllelse!

 Plötsligt en söndag i november 2019, är annonsen där, om marken som vi letat efter i tid och evigheter. Bud lägges, Bosse lyckligt ovetande, budgivningen kommer i gång…

 Och så en solig lördag i slutet av november, efter en något stressande budgivning, skrev vi äntligen kontrakt på marken som är perfekt för oss.

 När vi började åka dit kändes det overkligt, kan man efter att ha längtat och önskat i en ruskigt massa år, få uppleva denna euforiska känsla?!

 Ja ja, visst det kommer krävas väldigt mycket av oss, både energi och ekonomi. Semesterresorna är det hej då med och andra ”utsvävningar”. Men jag har aldrig varit säkrare, säker på att platsen är den perfekta, säker på att Bosse och jag skall göra detta tillsammans och att det en dag inte skall regna och blåsa stormstyrka och hundträningsbanor för agility och rallylydnad och ett flygfält för Bosses modellflyg är färdigt och ett hus och vi skall njuta! Men viktigt är det att njuta längs vägen också, därför kommer vi inte att stressa utan vissa saker kommer att ta tid, andra kanske gå lite fortare.

 Vägen har just börjat både symboliskt och i verkligheten, för nu har gänget vi anlitat i det närmaste avslutat färdigställandet av vår väg.

 Planerna är många och stora, de ändras i stort och smått med ibland svindlande hastighet. Men jag njuter, njuter av att vår dröm har startat och om ni vill är ni välkomna att följa oss mot Örupslunds hundcenter med hundkurser, möjlighet för den eller de som önskar att boka terapihunds/skolhunds tider i en miljö som är trygg, utanför allt vad stress heter och Bolanda, ett modellflygfält till Bo <3!

Välkomna att följa med på resan!

 

Hälsningar

Anna och Bosse

Helande tassar

 

 • "Vägen" före

  Vägen var när nog obefintlig, vattensjuk och ett sorgligt kapitel

 • Vägen efter

  Nu är den en riktig grusväg och det finns tom en parkeringsplats, för er som kommer till kurserna i framtiden :)

 • Stolta nyblivna markägare!

  Ja, vad vi gett oss in på vet vi väl inte riktigt, men kul och spännande är det!

 • Mätning pågår!

  Det måste mätas så våra aktiviteter får de bästa platserna och rättvist skall det vara :)

 • Geggamoja stad

  Vi har liiiiite att jobba med innan underlaget är som vi önskar.